بایگانی آذر ۱۳۹۲ :: مکتبی

مکتبی

دست نوشته های شخصی

به نام خدا

مکتبی
maktabi

دست نوشته های شخصی

مکتبی

مرگ بر امریکا

مکتبی

سلام
به وبلاگ مکتبی خوش آمدید

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

۱۳ مطلب در آذر ۱۳۹۲ ثبت شده است

مطالعه فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی چند نکته رو به ذهنم رسوند که گفتنش خالی از لطف نیست، رهبر در این دیدار از ریز مشکلات فرهنگی کشور به اعضا خبر میدهند جوری که دیگه نیاز به پیدا کردن مشکل نیست بلکه فقط از اعضا می خواهند که بحث اجرایش رو انجام دهند. ایشان حتی راهکار هم برای حل مشکلات به اعضا ارائه میدهند، که نکنه یه وقت این عزیزان مجبور بشوند تو زحمتبیفتند  و ...و پیچیدن کارها!
اما نکته جالبتر از این اینه که رهبر انقلاب به چه قشنگی و انگار در کف جامعه و در کنار مردم به زندگی مشغولند و حتی از بازی های بچه های هم با خبرند در حالی که مسئولین کشور با فاصله گرفتن از مردم و کف جامعه مشکلات را درک نمی کنند که بخواهند برای آن راه حلی پیدا کنند.
بحث عروسکها، شخصیتهای کارتونی و هالیوودی، مشکلات عروسکسازی ایران، اسباب بازی های دوران قدیم و حالا و حتی بحث کتابهای آموزشی زبان و سایر کتابهای ترجمه ای و تاثیر گزاریشان بر سبک زندگی مردم از سوی رهبر انقلاب گوشزد شد، انشاالله مسئولین هم تنها قدری از دغدغه های رهبر انقلاب را برای ترویج فرهنگ اصیل ایران داشته باشند و اتا بتوانیم از این وادادگی  به فرهنگ بی اصالت و ریشه غربی نجات یابیم.
گزیده ای از بیانات ایشان در این دیدار:

این اسباب‌بازى‌هایى که وارد کشور میشود از جمله‌ى همین است که من چقدر سر قضیّه‌ى تولید اسباب‌بازى داخلىِ معنى‌دار و جذّاب حرص خوردم با بعضى از مسئولین این کار که این کار را دنبال بکنند؛ البتّه بحمدالله ظاهراً اینجا یک تصمیمى در این زمینه گرفته شد،

  • مکتبی

رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی:

امواج نشاط آفرین «ما می‌توانیم» را تقویت کنید

دانشگاه‌ها جولانگاه جریان‌های سیاسی نشوند

لزوم نظارت "دولت" در مسائل فرهنگی

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ و ارزشهای فرهنگی، هویت و روح یک ملت است، خاطر نشان کردند: فرهنگ، حاشیه و ذیل اقتصاد و سیاست نیست بلکه اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل فرهنگ هستند.

  • مکتبی

روانبخش در گفت‌‌و‌گو با فارس مطرح کرد

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به سفرهای خاتمی در سال 88 به منظور دریافت اعانه برای فتنه 88 گفت: خاتمی نشان داده در سفرهای خارجی قابل اطمینان نیست و احتمال دارد سفر به آفریقای جنوبی هم در راستای چنین اهدافی باشد.

این فعال سیاسی با اشاره به آزادی ماندلا از زندان و در نهایت پیروزی وی در رقابت انتخاباتی یادآور شد: امروز کسانی که سعی دارند شعار مرگ بر آمریکا را حذف کرده و آمریکا را مؤدب و باهوش توصیف ‌کنند چگونه می‌خواهند در مراسم خاک‌سپاری ماندلا حضور یابند در حالی‌که هنوز آثار شلاق‌های آمریکای جنایتکار بر اندام ماندلاها باقی است.

وی با یادآوری اظهارات خاتمی در سال 76 پس از سفر به آمریکا گفت: خاتمی در آن زمان می‌گفت که من در این سفر آمریکایی‌ها را افراد بسیار جالبی دیدم و دوست دارم مدتی در آمریکا بمانم و از آنها بهره ببرم؛ یادمان نرفته که وی آبراهام لینکلن رئیس‌جمهور آمریکا را شهید خطاب کرد در حالیکه او سیاه‌پوستان و سرخپوستان بسیاری را کشته بود.


  • مکتبی

بدترین اشکال وارد بر محیط دانشجویى این است که دانشجو دچار محافظه‌کارى شود،

دانشجو باید حرفش را صریح بزند، البته در کنار این صراحتِ در بیان، صداقت در نیت و سرعت در پذیرش خطا هم باید وجود داشته باشد.

گرداوری اهم پرسش و پاسخ های دانشجویان در دیدارهای متوالی با رهبر انقلاب و تبیین وظایف دانشجویان نسبت به خود،جامعه و دانشگاه، به همت پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای گرداوری شده است.

لینک دانلود فایل pdf پرسش و پاسخ دانشجویان با رهبر انقلاب درباره وظایف دانشجو:

دانلود کنید


  • مکتبی

۹۶ درصد مردم ایران خواهان ادامه برنامه هسته‌ای علی‌رغم سختی تحریم‌ها هستند

موسسه نظرسنجی زاگبی پس از مصاحبه رو در رو با مردم ایران نتیجه‌گیری کرده ۹۶ درصد از مردم خواهان ادامه برنامه هسته‌ای، حتی با وجود سختی تحریم‌ها هستند.

مکتبی میگه:کار مردم ایران خیلی درسته.ای کاش مسئولین هم قدر این ملت رو میدونستن.

ایستادگی

کلیک کنید...

  • مکتبی

شانزده آذر،متعلق به دانشجوی ضد آمریکا و ضد سلطه است.

خواص در جامعه اسلامی به بخشی از جامعه گفته می شود که جلو درار تغییر و تحولات اجتماع و روشنگر بشر در شرایط سخت و حساس تاریخ جامعه است. در صدر اسلام نزدیکان پیامبر و معصومین به عنوان خواص یاد می شدند.افرادی که برنامه اسلام را برای هدایت بشر از چشمه آن دریافت کرده و نقش بسترسازی و زمینه سازی جامعه و مهیا کردن فضا را برای رسیدن به آن اهداف داشتند.همواره سنگین ترین وظایف روی دوش خواوسط چینص جامعه بوده است. و دشمن نیز همواره در هر شیطنتی ابتدا ایجاد صف در خواص را نشانه گرفته گرفته است تا بتواند در اثر تزلزلشان ، جامعه را مورد هجمه قرار دهد و ضربات سنگینی را به اسلام وارد کند. در صدر اسلام خواصی همچون عمارها این وظیفه را به خوبی انجام دادند و از طرف مقابل خواصی همچون طلحه و زبیر در بزنگاههای تاریخ نتوانستند تحلیل درستی از فضا برای خود داشته باشند و رسالت خود را به خوبی برای جامعه تعیین و تبیین کنند.در جمهوری اسلامی که خط مشی آن از اسلام ناب گرفته شده است خواص بار سنگینی را در تبیین و تحلیل پیشامدها بر دوش خود حمل می کند.از جمله این خواص دانشجویان هستند که با تفکر و گفتمان سازی نقش اساسی در پیشبرد اهداف متعالی نظام در جهان را عهده دارند.

به امید اینکه داشجویان بتوانند عماری برای ولی امر زمانشان باشند.


  • مکتبی
در واکنش به گزارش ۱۰۰ روزه
احمدی‌نژاد روحانی را به مناظره دعوت کرد
محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق در واکنش به گزارش ۱۰۰ روزه حسن روحانی رئیس‌جمهور، وی را به مناظره دعوت کرد.
مکتبی میگه: دکتر احمدی نژاد با این کارشون احترام متقابل گذاشتن به همه کسایی که در طول این چند سال پای انقلابیگری های دولت ایستادند و از ارزشها کوتاه نیومدند.
گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در آخرین جلسه دیدار اعضای هیات دولت دهم با رهبر انقلاب:
امسال و امروز من اصرار داشتم - خودم  به آقاى رئیس جمهور پیشنهاد کردم - که دوستان صحبت کنند و گزارش دهند؛ چون روزهاى آخر این دولت و ایام مناسبى است براى اینکه از مجموعه‌ى کارهائى که در این دولت شده - البته به‌عنوان یک نمائى، یک نمونه‌اى - گزارشى ارائه شود. و ما دوست داریم که این اظهاراتى که امروز اینجا شد، به سمع مردم عزیزمان هم برسد؛ هم خواص و  کسانى که اهل فنّند و آشنا هستند، مطلع شوند - چون بسیارى از این مطالبى که گفته میشود، دوستان اینها را نمیدانند؛ مى‌بینیم گاهى اوقات اطلاعات کافى و وافى ندارند - هم عموم مردم مطلع شوند و بدانند؛ اگرچه برخى از کارها جلوى چشم است. البته مخالفین و کسانى که بى‌اطلاعند - بعضى از دستگاه‌هاى رسانه‌اىِ خارجىِ مغرض، و گاهى بعضى در داخل - برخى از چیزهائى را که جلوى چشم هم هست، انکار میکنند. یعنى کارى انجام گرفته، جلوى چشم است، همه مى‌بینند، منعکس شده، این را دوست دارند انکار کنند. کارى به این نداریم که حالا بعضى‌ها ممکن است نگاه خوشبینانه‌اى یا دوستانه‌اى یا منصفانه‌اى نداشته باشند؛ بالاخره در فضاى عمومى کشور باید اینها گفته شود و ثبت شود؛ اینها بسیار مهم است.
متن نامه رئیس‌جمهور سابق کشورمان به شرح زیر است:

 
  • مکتبی
آیت‌الله جوادی آملی در دیدار ظریف:
آمریکایی‌ها گمان نکنند مذاکره یعنی اعتماد به آنها
بعد از دست دادن باید انگشت‌ها را شمرد
مکتبی
  • مکتبی

شکست دیپلماسی امریکا در ژنو3 کلید خورد

در نگاه اول به توافقنامه ای که در ژنو 3 به امضا رسید، به نظر میرسد که باز همان برنامه دوره اصلاحات که کشور را از تمام برنامه های هسته ای عقب انداخت و ذلتی را برای ما به همراه داشت، اما این بار بعد از هشت سال شکوفایی هسته ای، می خواهد به کشور تحمیل شود. ولی بعد از دقیق شدن در توافقنامه می بینیم که با وجود همه توقفات، 6 ماهه بسته شده است. توجه داشته باشید که دیگر در این دوره مذاکرات دعوا بر سر اینکه 3 سانتریفیوژ در آزمایشگاه های ما بچرخد یا نچرخد نیست، بلکه ما الان ادعای گسترش تسلیهات در ایران و گسترش آن در سایر ملتهای آزادیخواه را داریم و همانطور که دکتر ظریف در مذاکرات ژنو 2 گفت در صورت عدم جدیت غرب برای پیشرفت مذاکرات، رویکرد همان رویکرد تیم قبلی خواهد شد و ایران به فعالیتهای هسته ای خود ادامه می دهد بی آنکه با غرب کاری داشته باشد.

در طول 8سال دولت احمدی نژاد ایران در بحث هسته ای، غنی سازی ها، بخصوص غنی سازی 20% قدرتش را به رخ غرب کشید و نشان داد که هر آنچه که ایرانی اراده کند از دستانش خارج نیست. و این زمینه ای برای قدرت نمایی ایران در این مذاکرات شد.

در طول مدت زمانی که دکتر روحانی بر سر کار آمد در مجامع بین المللی این صداها به گوش رسید که رویکرد مدیریت در ایران عوض شده و دپلماسی ارتباط با امریکا و سایر بدخواهان کشور مدنظر دولت است، و از طرف دیگر نرمش قهرمانانه در دیپلماسی تیم مذاکرات و جدیتشان برای پیشبرد مذاکرات، نگاه مجامع عمومی را به سمت آمریکا و طرف مذاکره کننده چرخاند، که باید رفتاری متقابل با ایران را داشته باشد و بالاخره این توافقنامه که شاید در ژنو2 هم مطرح شده بود و دکتر ظریف پای میز امضاء نرفت و به ایران برگشت، در ژنو 3 به امضا رسید.

  • مکتبی

ما تعبیر "نرمش قهرمانانه" را به کار بردیم؛ یک عدّه‌اى آن را به معنى دست برداشتن از آرمانها و هدفهاى نظام اسلامى معنا کردند؛ بعضى از دشمنان هم همین را مستمسکى قرار دادند براى اینکه نظام اسلامى را به عقب‌نشینى از اصول خودش متّهم کنند؛ اینها خلاف بود، اینها بدفهمى است. نرمش قهرمانانه به معناى مانور هنرمندانه براى دست یافتن به مقصود است؛ به معناى این است که سالک راه خدا - در هر نوع سلوکى - به سمت آرمانهاى گوناگون و متنوّع اسلامى که حرکت میکند، به هر شکلى و به هر نحوى هست، باید از شیوه‌هاى متنوّع استفاده کند براى رسیدن به مقصود. وِ مَن یُوَلِّهِم یَومَئِذٍ دُبُرَهُ اِلّا مُتَحَرِّفاً لِقِتالٍ اَو مُتَحَیِّزاً اِلى‌ فِئَةٍ فَقَد بآءَ بِغَضَبٍ مِنَ الله؛(۸) هرگونه حرکتى - چه حرکت به جلو، چه حرکت به عقب - مثل میدان رزم نظامى، باید به دنبال رسیدن به اهدافِ ازپیش‌تعیین‌شده باشد.

(دیدار پنجاه هزار فرمانده بسیج سراسر کشور1392/08/29)

  • مکتبی